Hem » Bästa tipsen » Zombie Night

Zombie Night

Bästa tipsen:

Detta kommer förmodligen kännas som ett ganska konstigt tips från mig till er, i alla fall för de av er läsare som känner mig väl.

Igår så var jag på Zombiekväll på SK (SärimnersKultingar spelsektionen på DISK). Jag är verkligen ingen rutinerad Zombieälskare, hade faktiskt aldrig sett en Zombiefilm innan igår, men jag tänkte att det kan vara lite kul och det blev det verkligen.

Vi tittade på fyra allt som allt, Night of the living dead, Dawn of the Dead, Zombi 2 (Zombie Flesh Eaters) och Død snø. Alla riktiga klassiker utom kanske den sista men det är som jag vill stanna lite extra vid.

Død snø eller på svenska Död snö är en norsk zombiefilm som är helt otrolig. Jag säger bara SE DEN, helt sjuk film. Förbered er på något hemskt, något äckligt och hysteriskt. Alla vi som såg den applåderade när den var klar. Ni kanske tänker shit jag vill inte sen nån zombie film men jag uppmanar er att med ett öppet sinne, det är ju trots allt zombies det handlar om, att ge den en chans, ni kommer inte bli besviken  :razz:

3 kommentarer to “Zombie Night”

  1. Jag gillar faktiskt zombiefilmer! Även om jag råkat ut för en del bottennapp :smile: Jag gillade ”28 dagar senare” om jag minns rätt! Ska ta och se död snö, har läst om den tidigare!

  2. Men tjejer, sakta i backarna! Zombiefilmer!?!? Nä, jag känner att det verkligen är dags för en middag tillsammans! :smile:

  3. Hehe, förstod att någon skulle reagera sådär. Zombie filmer är ju lite speciellt men det är lite som att titta på GötaKanal, inte speciellt bra men hutlöst roligt och kult :mrgreen:

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)