Hem » Gallerier, Mitt liv » Vilken vecka !

Vilken vecka !

Ojoj snacka om att förra veckan var en härlig vecka. Vädret har varit fantastiskt, med tanke på att det skulle regna och ha sig så är jag lyrisk. Det är så roligt för våra besökare från Norrland att de fick härligt vår/sommar väder.

Semester semester semester säger jag bara. Syrran och hennes två små hjärtegryn kom ju hit på måndagen måndags. Julias ögon var som tefat av alla människor och av att träffa polisen på tunnelbanan. På tisdagen var vi till Mulle Mecks lekpark, den var helt fantastisk med en massa olika hus och gungor och linbana och rutschkanor, superkul barnen älskade det och vi satt i solen och njöt. På kvällen bestämde vi oss för att njuta ännu mer och ha en picknick med grillad kyckling och rosé vin vid den stora lekparken här hemma. Vi hade det superhärligt, picknick borde verkligen göras oftare!

På onsdagen var det Junibacken som gällde, svindyrt att gå in men barnen hade roligt och Sagotåget var en fin upplevelse även för en vuxen som växt upp med Astrid Lindgrens alla figurer. På kvällen så anslöt pappa och vi käkade lite tacos och umgicks.

Torsdagens stora event var Aquaria, något som jag verkligen kan rekommendera. Inte speciellt dyrt men helt underbart, först får man gå genom en regnskog sen kommer man till ett korallrev med hajar sist får man titta på nordiskt vatten. Dit var både mamma och pappa med. Sen på eftermiddagen åkte Ingela och barnen hem, tråkigt att en så rolig vistelse måste få ett slut.

Men mamma och pappa var ju kvar att hålla mig underhållen. Vi spenderade fredagen med att shoppa loss i Kista, lördagen med att titta på fina tavlor på Nationalmuseum samt äta glass i Kungsan eftersom vädret var snuskigt fantastiskt.

På söndagen var de tråkigt nog tvungna att åka hem till sin verklighet. Jag fick jobba och tog tillfället i akt att för första gången cykla till jobbet, vilket bortsett från att jag körde över en snigel i Rissne och höll på att tappa kartan  när jag åkte över Ulvsundavägen så gick det galant. Så skönt att det verkligen går bra att cykla till jobbet, nu ska bara mitt dumma knä ordna till sig så blir allt toppen :razz:

Lite bilder:

Inga kommentarer to “Vilken vecka !”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)