Hem » Gallerier, Mitt liv » Mmmm vilken doft

Mmmm vilken doft

Blommor är verkligen fantastiskt! Förra veckan när vi var på konsum så spontan köpte vi en underbar lilja som bara fyller lägenheten med god doft. Tror faktiskt att liljan har lyckats bli en ny favvoblomma, kul är också att det är en krukväxt så förhoppningsvis kanske vi kan hålla liv i den och få fler blommor efterhand. Även om jag mest tycker det ser ut som att de stuckit ned tre st snittblommor i en kruka jord.

Visst är den härlig :)

Härligt med lite god doft så här när man har ont i knät. Jag är SÅÅÅÅÅÅ less på att ha det nu, börjar min 5e vecka med bråkigt knä. Ska till el doctore imorgon, förmodligen få betala 140spänn för att få höra att jag ska vila :???: Ska dock försöka höra om jag kan få lite övningar så att jag kan träna upp det. Var och gymmade idag när Steffe jympade, blir ju träning det också men jag saknar att svettas och ösa på passen. Sen känns det extra tråkigt eftersom jag inte kan cykla så bra, har ju varit så glad över min nya fina och hojat en massa till jobbet. Dumming knä!

Mitt knä brukar ju spöka lite då och då men aldrig så länge som nu. Värst är att jag inte tror att jag kommer kunna springa tjejmilen eftersom springa är det värsta man kan göra för knäna :sad: Det positiva är dock att jag kan promenera med mamma.

Vissa av er kanske tänker ”men vadå, det är väl bara att vänta tills knät blir bra och springa sen” men jag tror tyvärr att mina knän inte gillar att springa. Jag får vara lite försiktig med vad jag utsätter de för. Men vi får se, kanske kanske kanske.

Inga kommentarer to “Mmmm vilken doft”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)