Hem » Gallerier, Mitt liv » Min fina nya skinande röda sak

Min fina nya skinande röda sak

Oh så roligt, nu när jag fyllde 25 så önskade jag mig pengar till en cykel. Tänkte att det kunde vara roligt att ha en och börja cykla till jobbet i sommar.

Idag så åkte jag och Steffe iväg till Barkarby och Sportex för att kolla. Många fina fanns det där men efter lite hjälp och råd samt provcycklingar kom jag fram till en speciellt snygg.

Lite jobbigt var ett den var SNORFANSDYR (vågar inte ens säga hur dyrt det blev)… ghasp kände jag bara och stod och velade i flera timmar känns det som men jag och alla stackare som var tvungen att lyssna till mina kval fram till att det är en investering och att det var bäst.

Sen kom ju ett litet problem, att frakta hem den… vi hade att välja på att ta den i ett paket (ca 17kg och 2×1½m), få den ihop monterad och hämta den om en vecka (bra för att vi får besök med bil men det är först om två veckor och de kunde inte lagerhålla den så länge) eller ta en av de som fanns färdiga i butiken. Vi valde det sista eftersom ett bautapaket kändes jobbigt och att hämta den om en vecka ännu meckigare.

Därefter var det bara att rulla ut ur butiken och påbörja färden hemåt. Vi tänkte att kanske skulle vi få ta den på bussen men det kändes inte så troligt så jag ville cykla hem. Stefan var inte så nöjd med situationen och ville sitta på paket hållaren hela vägen, OMÖJLIGT sa jag och framhärdade att jag skulle cykla iväg själv.

Stefan kände sig ganska skakis och litade verkligen inte på att jag skulle hitta med tanke på att jag är den sämsta vad gäller lokal sinne, så jag förstår honom :lol: Själv såg jag det som värsta äventyret och sa att så svårt kan det inte vara, han fortsatte att vara skeptisk.

Men jag cyklade iväg och det gick lätt som en plätt, bortsett från motvinden från helvetet i början, och nu är jag hemma.

Är så löjligt glad över min skinande röda cykel och vet hur härlig den är att cykla på, kommer bli en fantastisk sommar :cool:

Här är jag på min fina nya skinande röda sak:

Fin va! Cykelhjälm glömde vi att köpa men frukta icke för Stefan har en som jag kan använda så länge.

Inga kommentarer to “Min fina nya skinande röda sak”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)