Hem » Bästa tipsen, Gallerier » Fantastiskt och Indiskt

Fantastiskt och Indiskt

Bästa tipsen:

När mina föräldrar var här på sitt vårbesök så var vi på en helt fantastisk restaurang. Dado heter den och ligger vi Mariatorget.

Temat är Indiskt och då menar jag verkligen Indiskt, de har gått all in med möbler, tyger och kuddar samt en hel del skulpturer och mosaik. I badrummet så rann vattnet ur en lejonmun.

Maten var gudommlig och det var roligt för det var något annat än den vanliga indiska maten man ätit förut. Det var lite nyare och smakerna var fräscha. Jag gillar indisk mat starkt och detta ställe rekomenderar jag verkligen, priserna var inte helt farliga heller. Jag tog en ”Förkvälls meny” där förrätt, varmrätt och ett glasvin ingick för 265pix.

Jag kommer definitivt att gå dit igen, till och med Stefan som mindre gärna äter indiskt tyckte att det var gott. Pappa sa att det nog var en av de bästa restaurangerna han varit på.

Gå dit och bli proppmätt!

Väldigt inspirerande inredning

Mamma och Stefan

Man drack vatten ur stålmuggar

Jag och pappa

Inga kommentarer to “Fantastiskt och Indiskt”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)