Hem » Bästa tipsen » En riktigt bra bok

En riktigt bra bok

Bästa tipsen:

Tänkte dela med mig av ett boktips. Läste nyss ut en otroligt bra bok som jag kan rekomendera alla. Den heter En annorlunda barndom och är skriven av en autistisk kvinna, Iris Johansson berättar i boken om sin uppväxt och möte med omvärlden. Väldigt intressant och gav en spännande inblick i en autistisk människas liv.

Det jag tyckte var bäst med boken var att den var så odramatisk, visst berättade hon om sina problem och ibland ganska traumatiska händelser men det gjordes hela tiden utan den överdrivna sensations dramatik som kan vara i så många böcker där man som läsare får vältra sig i någon annans misär. Jag är så trött på och ointresserad av sådana historier.

Detta var i alla fall en riktigt bra bok som jag tycker alla borde läsa. Hon beskriver mycket möten i boken och eftersom hon inte spontant kan känna känslor så har hon fått lära sig att bemästra det genom att studera och få fenomenet människa förklarat för sig. Detta ger boken ett djup som är fascinerande genom att hon berättar om hur omständliga och knepiga folk är.

Läs den, ni kan få låna den av mig :smile:

2 kommentarer to “En riktigt bra bok”

  1. Jag paxar boken direkt 😉 / Helan

  2. hehe… tror jag har lovat mamma först bara. Förresten så har ju jag en bok som är din, Mig äger ingen, måste komma ihåg att ge dig den nån gång :mrgreen:

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)