Hem » Gallerier, Mitt liv » driftiga och duktiga

driftiga och duktiga

Idag har vi minsann varit duktiga och städat lägenheten så att det blivit riktigt vårfin. Kändes lite skämmigt att ha kvar påskpyntet :| Men för att förklara mig lite så var det så att vi valde att ha kvar det efter påsk eftersom vi knappt varit hemma och njutit av det, och sen dess har det varit så förbaskat mycket att vi knappt varit hemma eller hunnit med att andas ordet städa.

Men nu är det härligt och fräscht här, det är så skönt att ha nystädat, jag önskar att jag kunde vara lite duktigare och städa oftare man mår så mycket bättre då.

Har installerat en del av de fina presenterna jag fick på min 25års fest också.

Känns skönt att det är helg också, även om jag ska jobba hela helgen så är det härligt, speciellt med fredagsmys. Jag och Stefan ska mysa ikväll med god mat och lite vitt vin, kanske se en film och bara vara vi.

Kan behövas eftersom nästa vecka får vi fullt hus, på måndag kommer syster yster med Arvid och Julia. På programet står Junibacken, Aquaria, Mulle Meck och en massa annat skoj. De blir avlösta på onsdag/torsdag då mamma och pappa kommer. Det blir jätteroligt, jag har längtat efter att nästa vecka ska komma länge :razz:

Det är så härligt när folk kommer på besök så där, det blir lite som att jag också får semester och är ledig. Vi gör alltid en massa saker som jag vanligen inte sysslar med, det blir som att jag turistar och semestrar i Stockholm fast jag bor här :cool:

Nu ska jag gå iväg till Gallerian och klippa mig äntligen, blir tokig på att vara så långhårig. Har ju sparat ut det eftersom vi skulle gå på bal men vi har kommit fram till att det tyvärr blir för dyrt med biljett, kläder och allt som kommer till. Synd eftersom det hade varit roligt men vi får festa loss på internfesten dagen innan istället.

Ska försöka mig på att träna också, blir tokig på mitt dumma knä som bråkar med mig.

Bilder på mina nyförvärv:

Växthuset som väckte så många funderingar på festen. Blev perfekt i fönstret

Den fina fruktskålen

En fin burk att ha fina saker i

En till fin burk. Sara brukar ha te i sina burkar så jag ville också prova och visst är det vackert

4 kommentarer to “driftiga och duktiga”

  1. Speciellt extra bra kändes det efter att jag skruvat loss handtagen från kylen och frysen och gjort rent därimellan, sådan där skit som man ser men inte ens når med diskborste/tandborste.

    När jag ändå hade skruvdragaren framme så passade jag på att dra efter alla lådhandtag i köket som efter dagligt användande lätt blir lite vingliga allt eftersom skruvarna äter sig ut.

  2. Duktiga ni är! Det där växthuset är verkligen hur fint som helst, älskar de! :smile: Jag ser att det börjar växa grönt i krukorna också, inte illa :smile:

  3. Hej & Tack för senast! Vad fint här blev! Superfint kort på dig också! Man ser vem som är din syster! Många kramar!

  4. Hej Maria!

    Din blogg är superfin! Växthuset är jättevackert! Allt är så fint! 😛

    Puss och kram

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)