Hem » Mitt liv » det lättar

det lättar

Har ju som säkert många vet (eller så är det ingen som vet eftersom det är typiskt mig att inte visa något) inte mått speciellt bra den senaste tiden med alla som dött och en otroligt trötthet vad gäller skolan. Ingenting har varit roligt liksom och jag har inte sett fram emot något, fast det har varit en massa kul på schemat… deppig, grinig och less har tyvärr varit mina ledord på sista tiden. Det är aldrig bra när man hellre vill ligga och titta på en flugskit i taket än klä på sig och åka på fest.

Förra helgen var vi på kryssning, vilket var super skoj! Ganska så kopiösa mängder rusdrycker intogs eftersom vi började med välkomstdrink kl 07 och välte i säng vid 00 och hand i hand med fylla går ju oftast sammanbrott. Så jag hade ett litet grinpartaj där och tänkte det att det är så förvirrande att må så dåligt eftersom man inte riktigt vet varför, visst min mormor och farföräldrar har alla dött relativt nyss men det känns att det inte bara är det.

Jag kände mig lite rädd också när jag insåg att det känns precis som i 3an på gymnasiet då jag hade värsta mastodont depressionen och jag vill verkligen inte hamna där igen och så som en blixt från klar himmel så slog det mig att SHIT JAG HAR JU VÄRSTA EXISTENTIELLA 25ÅRS KRISEN, om man tänker efter, förra gången så hade jag ett år kvar av gymnasiet och skulle ut i vuxenvärlden. Nu har jag ett år kvar på utbildningen, jag är 25 = det går inte att vara liten längre och om ett år måste jag ha ett jobb, vi vill flytta och till råga på allt så dör en massa folk.

Den ahaupplevelsen där på en gungande toalett med mascara rinnande i ansiktet mitt på Östersjön var otroligt lättande, visst så mår jag kanske inte toppen, jag har fortfarande förlorat min mormor och farmorofaffan och jag är otroligt less på skolan och måste fortfarande få ett vuxet jobb om ett år… MEN jag vet i alla fall varför jag mår dåligt och jag kan kännas vid att jag har en kris vilket betyder att jag kan göra något åt det!

Det är så tärande och utmattande att må dåligt, inte bara för mig utan också för Stefan som inte alls vet vad han ska göra.

Jag har ett fantastisk liv med underbara vänner och en så varm familj, det finns ingen tid för att hänga läpp!

Inga kommentarer to “det lättar”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)