Hem » Gallerier, Mitt liv » vilket partaj!

vilket partaj!

Hade 25årsbautapartaj i lördags och ojoj va roligt det var. Var lite tveksam var jag skulle ha det, hemma eller i foobar men eftersom det var så många som anmälde sig på fejan fick det bli i foobar och det var så värt det (kostade lite att ha folk som jobbade i baren och så) Det var sån härlig stämning och jag lyckades få till mysighetsfaktorn riktigt bra, annars kan ju puben bli ganska steril och foobarig men med lite dukservetter från Indiska, blommor och ljus blev det toppen.

Alla verkade ha jättekul, en tjej smsade dagen efter och sa att det är den roligaste födelsedagsfesten hon varit på, vilket kändes bra så klart :razz:

Jag fick en massa fina presenter, vilket jag absolut inte hade räknat med. Det är nästan då det är bäst, när man inte har en aning och bara blir överraskad. Även om det kändes lite jobbigt när alla hela tiden ville att jag skulle öppna de, skumt att bara pausa hela festen och ”alla titta på mig” men jag försökte göra en rolig grej av det, tror att det lyckades.

Kul var också att det var en sån härlig mix av folk och att det funkade fint, jag hade förberett en del lekar men det kändes inte som att det behövdes alla hade så roligt ändå.

Bra fest blev det i alla fall, lite vemodigt att den är över, känns lite tomt liksom.

Kanske, för att tala om något helt annat ska nämna att jag fick andra datum för språkresejobbet… jippie… nu blir det i slutet av juni och in i augusti till Brighton :razz:.

Blev tyvärr inte så många roliga bilder från partajet, fotografen får bakläxa, men här är några:

Inga kommentarer to “vilket partaj!”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)