Hem » Mitt liv » vårkänslor

vårkänslor

Kom just tillbaka efter en härlig promenad i vårsolen. Gick faktiskt till elljuspåret och det gick bättre denna gång än förra då jag och Stefan plumsade bäck.

Det är bara så härligt att våren är här, känns lite konstigt eftersom vi kom hem i tisdags från ett väldigt vintrigt Sundsvall. Det är skönt att det blir vår fortare här och vintern har ju varit toppen också.

Nu ska jag lägga mig och läsa en bok, väntar på att solen ska komma runt också så att jag kan sitta i balkongdörren och läsa… härligt härligt, jag behöver sånt här för att hålla humöret uppe. Konstigt egentligen hur otroligt påverkad man blir av vädret.

Det är mycket kul som händer framöver, på fredag ska jag ut och käka med mina darlings, nästa helg har jag min 25års fest som ALLA ska komma på och helgen efter det är det dags för kryssning… bara en pruttig begravning mitt i allt som förstör lite, men jag försöker att inte tänka på den så mycket.

Hoppas att alla ni också har en så vårig dag som jag och kan njuta av den *KRAMAR*

Inga kommentarer to “vårkänslor”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)