Hem » Bästa tipsen, Mitt liv » en extra kick

en extra kick

Bästa tipsen:

Provade något riktigt najs idag faktiskt. Ska jobba pub ikväll men kände att jag ville träna och friskis passet skulle göra det för stressigt så jag tänkte ”ej jag sticker ut och springer lite”. Vilket jag gjorde, tyvärr så var det inte så soligt och fint som det varit alla andra dagar, det började till och med snö/regna innan jag skulle ut… typiskt va!

Joggingturen gick ganska bra, var länge sen sist om man säger så. Jag sprang ju en del i vintras men sen blev det så isigt och det glömdes bort helt enkelt… men det är verkligen dags att börja igen inför tjejmilen, vore kul att utmana sig lite och bli bättre.

När jag kom hem trött och slut kom jag att tänka på en dvd som jag fick med MåBra prenumerationen. Forma kroppen med funktionell träning – heter den, tänkte att det kan ju vara värt att prova för när man springer tappar man ju styrkan lite. SÅ sagt och gjort satte jag på dvdn och den var riktigt bra, kände mig kanske lite fånig om jag tänkte på hur det måste se ut för någon som ser in genom fönstret, men det får man bjuda på.

Passet var 25min med kroppen som redskap, toppen bra som komplement till annan träning och bra om man inte hinner till gymmet. Tror jag ska försöka få tag på fler såna tränings dvd.

Den enda jag skulle behöva är en fin röd yoga matta som jag kan träna på :mrgreen:

One Comments to “en extra kick”

  1. Hehe, jag har gjort samma sak en gång! Också någon dvd som jag har fått från en tidningsprenumeration. Fungerar rätt bra, men shit va man känner sig fånig!:)

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)