Hem » Mitt liv » mörka moln och dunder

mörka moln och dunder

Usch och fy och bajs och blä och fan… trevligt att komma hem till Stockholm —-> NOT<—- i alla fall när det visar sig vara ett slaskigt helvete. Att lämna det ulliga och snöfluffiga stugan med mys, bekymmersfria dagar och frisk luft för detta blöta hål… uhuuuuuu… höll på att slita ihjäl mig när jag skulle dra hem med väskan, kan säga att jag plogade vägen bättre än vad traktorn gjorde… morr… JAG VILL TILLBAKA TILL STUGAN!!!!!

Dessutom så ligger en fin faktura i brevlådan på Tara tidningar som jag avbokat men det har tydligen inte gått igenom… morr morr morr… och datorn hänger sig… hata verkligheten!

Nu skiter jag i det här, går och lägger mig och sover istället! :evil:

One Comments to “mörka moln och dunder”

  1. Puss på pannan älskling!

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)