Hem » Mitt liv » hurkerl hurkel

hurkerl hurkel

Skrev detta inlägg i söndags, fattar inte riktigt varför jag inte publicerade det? Fast jag var ju å andra sidan inte riktigt vid sunda vätskor.

—– jag varnar för att innehållet nedan kan uppfattas som äckligt av kräsmagade personer —–

Uhuuurgel… jag har åkt på nån magsjuka från helvetet, skiter och spyr som en gris. Känns inte alls kul, speciellt eftersom vi idag är TVUNGNA att städa lägenheten/byta gardiner osv… tur är att jag har en stålmannen pojkvän som är en klippa och gör allt *guld stjärna till min Stefan*

Känns inte så kul heller att jag förmodligen inte kan/borde gå till plugget imorgon, vilket kommer innebära en trevlig restuppgift… sen så ska vi ju upp till Sundsvall på onsdag och då hoppas jag att morsans nedärvda läkkött har gjort sitt jobb för jag VÄGRAR ställa in det om jag så ska sitta med en spypåse på tåget.

Så ser min dag ut just nu, härligt va? Tur, än en gång, att jag har en pojkvän som är BÄST.

Inga kommentarer to “hurkerl hurkel”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)