Hem » Bästa tipsen » Teater!

Teater!

24 februari 2010

Bästa tipsen:

Måste slå ett slag för att gå på teater, det är verkligen givande och kul inte speciellt dyrt heller, på Stadsteatern betalar man som student ca 70 spänn och på Dramaten ca 100pix… billigare än att gå på bio alltså.

Igår var vi och såg Hamlet på Stadsteatern och den var sjukt bra, scenografin var otroligt spännande… gå och se den helt enkelt! Jag var lite orolig att den skulle vara väl stadsteaternkanvarapretentiösaochmoderniserasådetblirlitevälavskalat men den var väldigt välgjord och inte en tråkig stund. Jag fick inte ens träsmak i baken vilket brukar vara mer en regel än ett undantag så fort jag sitter ned längre än 5min.

När man går in och ska boka biljetter så kanske det verkar vara fullt men ofta blir det avbokningar eller extraföreställningar.  Alla behöver vi lite kultur så mitt tips är att ta vara på den som finns tillgänglig och gå på teater, speciellt eftersom det faktiskt inte är så dyrt!

Inga kommentarer to “Teater!”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)