Hem » Mitt liv » Swisch Swisch Swosch

Swisch Swisch Swosch

27 februari 2010

Ojojoj vilken dag, är ju i stugan nu och idag lördag så var det dags att prova lyckan i Hasselas utförsbackar. Förra gången gick det inte så bra men denna måste jag säga att jag var som Anja i pisten  ;-). Började med att tycka det var super läskigt eftersom vi för att komma till barnbacken tog vägen via en röd medelsvår backe… ihhh tänkte i mitt ganska röriga sinne att detta klarar jag aldrig, kommer nog att dö på kuppen, men sen väl framme i barnbacken så började det gå riktigt bra och efter att några åk i min takt så åkte jag flera gånger i samma läskiga röda backe :mrgreen:

Efter att ha rammlat 3 gånger (de 3 enda gångerna på hela dagen faktiskt, om man bortser från en liten encounter med en björk alldeles i början men den räknas inte eftersom att det var på väg mellan två backar) bara pga av att jag var så trött i benen att jag inte orkade svänga ordentligt så tänkte jag att nu får det vara nog. Nu är jag helt mör kan jag säga, tror nog att de får baxa mig ur sängen imorgon.

Härlig dag i alla fall och jag är väldigt stolt över mig själv, har en sån där bra känsla i magen, fick definitivt mersmak och till påsk ska Stefan också med ut i backen :razz:

ps: måste bara säga att skidorna jag hyrde var röda, helt slumpmässigt :mrgreen: :ds

Inga kommentarer to “Swisch Swisch Swosch”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)