Hem » Gallerier, Mitt liv » Surprise!

Surprise!

1 februari 2010

Vilken partaj fylld helg! Tänka att så många fyller 25hela tiden. I fredags hade min kompis Disney 25årstjejmysmiddag, vi hade jättetrevligt med god mat, rött vin och trevligt sällskap. Slutade med att jag var hemma vid halv tre på natten tror jag.

Sen i lördags så gjorde vi en riktigt sån här amerikansk surprise party för Svan som också fyller 25, en grabb jag känner via DISK. Det var hur kul som helst att överraska, Bob som är Svans flickvän jobbade under dagen så det var jag Stefan och Blomman som handlade och fixade allt. Väldigt nervpirrigt, han hade verkligen ingen aning och blev jätteglad såklart när en massa vänner står i hallen och blåser i partypipor. Det mest nervpirriga var nog hur vi skulle lyckas lura hem honom och Anders utan att Svan misstänkte något. Planen var att Bob skulle ha tjejkväll med sin kompis Lina och att Svan skulle vara med Anders och käka spela spel åså. Sen skulle Bob ringa till Svan och säga att ”kom hit och spela spel med oss, vi är bara två” typ, jag var lite skraj att han inte skulle orka, så vi satt och brainstormade om allt kring att Bob skulle ringa och behöva hjälp med proppskåp, vattenskada, bråk med Lina, massa tok. Men som tur var så behövdes inte det för Anders lyckades enkelt övertala Svan att orka. Hur kul som helst i alla fall och en mycket trevlig kväll blev det.

Överraskningsfester for the win!!!!!

Här kommer lite bilder från Svans 25års överraskningsfest och även lite pics från förra helgens bravader då det var Jenny som firades:

4 kommentarer to “Surprise!”

  1. Haha, bästa bilden på Jenny å grabbarna :smile: Kul också att man har vinröda läppar på nästan alla bilder 😛 Skulle väldigt gärna få alla bilder nån gång, även från kräftisen! Bilden här på Erik va ju superfin!! MIN pojkvän 😉

  2. Rödvinsblåa läppar och lite för mkt mascara utkletat runt ögonen hör väl kanske till en 25-års fest!!! Grymt roligt hade vi – det måste vi göra om snart :smile:

  3. Jenny, vad vill du göra om? Fylla 25? Det dröjjer ju bara knappt ett år nu.. 😛

  4. Höhö, fyndigt Stefan 😉 Klart jag menade vi skulle ha rödvinläppar och dansa natten lång igen :smile:

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)