Hem » Mitt liv » …*suck*…

…*suck*…

2 februari 2010

Härligt, fick just en smäll på käften av Försäkringskassan. Tydligen så uppgav att jag, ärkenötet, tjänade för lite under 2008 så jag får en smaskig räkning på 10 000+… underfuckingjävlabart!… känns verkligen bra, speciellt med tanke på att min ekonomi är så fantastiskt bra och jag inte alls skrapar knäna i gruset varje månad. Hade precis börjat se ljuset i tunneln nu när jag fått lite tider på ÖoB och behåller 600spänn i månaden då Xtravaganza är färdigt… men nej nej bara att slå huvudet i väggen igen. Kanske borde prostituera mig eller ta ett sms-lån… vad sägs om det?…duuuuuuh.

Det värsta är att hade jag fått veta detta för ett år sedan hade det varit lugnt, för då hade jag en buffert som var något att tala om men den har ju läckt som ett såll så om jag skulle använda den blir den helt tom.

Positiva klubben, jag vet men fan vad allt ska jävlas. Kommer aldrig att rekommendera någon att ta bostadsbidrag i alla fall, alldeles för lätt att det går år skogen…

Inga kommentarer to “…*suck*…”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)