Hem » Mitt liv » gurgel gurgel

gurgel gurgel

6 februari 2010

(… varning för känsliga läsare då delar av detta inlägg kan innehålla för vissa äckliga scener… men det skiter jag i eftersom det är min blogg och jag skriver om vad jag vill…)

Ja gårdagen var lite spännande, mådde toppen hela dagen vi åkte till Blomman och åt lunch, strax innan ringde jobbet och frågade om jag kunde hoppa in 15-20.30 vilket jag naturligtvis gärna gjorde… all fine and dandy tills vid fyra nrä jag började må pyton, trodde först att det var gammal hederlig mensvärk men det gick ju liksom inte över. Så efter kanske de 4:e toalettbesöket och min kollegas kommentar att ”mår du illa, ja det är väldigt många som haft magsjuka” slog det mig att jag kanske faktiskt har det. Underligt har inte haft det sen jag gick i mellanstadiet tror jag… kanske bör läggas till att jag behövde aldrig kräkas utan det tog den andra vägen vilket förvirrade till det lite.

Mådde pyton och var väldigt trött i alla fall, men började må bättre redan vid 22 och idag är jag (relativt) pigg som en lärka. Vågade dock inte gå och träna (snyft) då kroppen blev ganska urlakad igår.

Måste skicka ett tack till mamma som nedärvde sin förmåga att bli frisk över ett dygn, jag hade verkligen inte velat må som jag gjorde igår fler dagar.

(…den del av inlägget som kunde uppfattas stötande slutar nu…)

Appropå träning så hände något väldigt skoj mig i torsdags, vissa har säkert redan läst det i min status på fejan. Efter passet så skulle jag fråga ledaren vilken låt hon använde i sista avslappningen då jag tyckte att den var bra, hon svarade att den var från Pirates of the Carribeen. Sen säger hon att hon tycker att jag är så bra och hänger med i passet så fint och undrar om jag inte borde bli ledare. Självförtroende boost ja tack, det kändes väldigt bra faktiskt och ja jag har funderat på det förut för det verkar vara väldigt kul och inspirerande. Dock känner jag att jag är ganska svag i styrkan, armhävningar osv och så vet jag att jag kan vara ganska ojämn pga av min magåkomma.

Är inne i en sjukt bra träningsfas nu vi jympar måndag, torsdag och lördag samt jag springer en runda på onsdagar. Känns väldigt bra och märks på kroppen att den mår fint av en riktig träningsperiod. Skönt att börja springa lite igen, bra att jag kommer igång tidigare i år inför Tjejmilen, visst är det skitjobbigt men nice ändå.

Var med om en lite komisk incident i onsdags när jag var ute, rundan jag springer går till viss del längs en ridstig, som är ganska bred och används av många för promenad, mellan en bäck och en hage. Hur härligt som helst, denna stig  svänger dock och för att fortsätta dit jag vill måste man gå över en läggda  (eller åker för alla er stockholmare som inte vet bättre ;-)). Denna bit är också väl använda och folk som promenerar och i vinter har det varit jättefina skidspår samt upptrampat. MEN i onsdags när jag glad i hågen kommer joggandes så märker jag att det blåst lite. Till historien hör också att jag hade lämnat glasögonen hemma och suttit och läst hela dagen så mitt seende fungerade bäst ca två decimeter framför mitt huvud. Så läget var alltså så att jag såg riktigt taskigt, det var väldigt vitt, spåret var helt igen drivet och det blåste snö rejält då den beryktade snöstormen just började ta fart.

Jag måste ha sett ganska komisk ut där jag spring pulsade fram i blindo, var inte utan att jag skrattade högt åt mig själv:lol:. Kände mig som ”Barnen från Frostmofjället” det var bara Gullspira som fattades… hehe.

Idag ska vi susa iväg till Haninge och äta middag med Steffes föräldrar, det ska bli kul, tror inte vi träffat de ordentligt sen innan jul. Det har varit så sjukt mycket varje helg. I slutet av februari ska vi åka upp till Sundsvall och stugan, det längtar jag otroligt mycket till, det var så länge sedan.

Nä bäst att jag kokar ihop nån lunch nu för snart kommer min hårt tränande karl hem hungrig som en varg :razz:

Inga kommentarer to “gurgel gurgel”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)