Hem » Mitt liv » gung gung GUNGELI gung

gung gung GUNGELI gung

25 februari 2010

ojoj vad det här tåget gungar, det är knappt så att jag kan använda musen. Sitter på tåget upp till norrland i alla fall, det var inte inställt thank god, var lite orolig att något så trivialt som snö skullle sätta käppar i hjulet för vår väg till stugan.

Det ska blir så mysigt, var väldigt länge sedan vi var där nu, hela förra hösten var fullproppad med annat så det är verkligen dags! På lördag ryktas det om att vi ska åka in till Hassela, kan hända att jag och kidsen ger oss ut i barnbacken för att slaloma lite. Jag har inte gjort det sedan jag gick på högstadiet, ramlad och vrickade ljumsken efter halva första åket så det var slutet på min karriär. Men på lördag ska jag pröva vingarna igen… önska mig lycka till!

Lite jobbigt med denna resa var är dock att de har bara två vagnar vilket innebär att vagn 2 som alltid är helt obokad inte fick komma med. Så vi har fått hoppa runt lite bland olika platser i hopp om att hitta två som inte är bokade.

Förut satt jag tvärsmittemot en man som satt och pratade med en ungkille så att hela vagnen fick skavsår i öronen, gubben surrade så att jag inte kunde läsa… morr morr, vi bor faktiskt i sverige och här pratade vi inte med varandra och speciellt inte med främlingar.

Lite samma fast tvärt om stötte jag på när jag var och tränade i tisdags. Hade väldigt mycket tid att slå ihjäl så jag passade på att basta, väldigt skönt i denna isande kyla. Bastun var i alla fall väldigt full och alla tjejer satt på rad utan att säga ett ord till varandra… hehe otroligt svenskt.

Nu ska jag tuffa vidare, ha en bra helg allihopa!

Inga kommentarer to “gung gung GUNGELI gung”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)