Hem » Gallerier, Mitt liv » Busy days!

Busy days!

24 februari 2010

Shiiite va kallt det är, jag som tänkte för någon vecka sedan att nu kommer jag nog bara använda den svalare vinterjackan fram över… fnys det kunde jag ju glömma. Är iofs ganska mysigt egentligen och jag tar hellre snö och kyla än regn och gråttslask!

Har haft en väldigt trevlig om än ganska jäktig helg. I fredags var det internsittning på DISK med Rocktema, jag fick många komplimanger för min ansträngningar att se hård ut. Epel hade frågat ”Vad är det där för ny marsalk?” när jag kom in genom dörren… hehe jag hade plattat håret och var utan glasögon vilket kanske förklarar förvirringen. Mycket trevligt var det i alla fall och rejäla hemgjorda hamburgare att äta… mums.

I lördags så hade vi födelsedagsmiddag för Stefan, han skrev tenta på förmiddagen så det blev upp till mig att handla och piffa. Jag bakade på begäran en väldigt god tårta (även om den sjönk ihop i mitten… morr morr… ska grädda lite längre ned i ugnen nästa gång). Härligt att träffa goda vänner och umgås, Stefan fick ett nytt spel ”Puerto Rico” som verkade jätteroligt, vi var dock lite för stinna och trötta för att ge oss i kast med det efter en runda Ticket to Ride med en expansion som han också fick.

Söndagen startades med lite studs på friskis och sedan hastade vi iväg till Hjulsta för Pizzarejs #19… vad är det tänker ni då? Jo ett gäng studenter, majoriteten DISKare, åker en tunnelbanelinje/pendeltågslinje/tvärbanelinje och stannar på varje station går in på en pizzeria som serverar öl, dricker lite, äter lite och har sjukt kul! I söndags var det Hjulsta – Kungsträdgårdens tur. Vi hade väldigt kul, skulle nästan säga att det var det roligaste rejset jag varit med på hittills. Jag blev kommissionär också, man blir det efter att ha åkt och bevistat 20 stationer, fick ett namn också ”Station Analyser” eftersom jag och Katla diskuterade hur alla stationerna såg ut :mrgreen: Blev väldigt glad också för vi gick på Bishop’s vid T-centralen (och ja det är fusk eftersom det inte är någon pizzeria) och där hittade jag en engelsk torr cider som var smaskens, Bullmore’s. Jag är såååå less på alla sötsliskiga cider så det är trevligt med omväxling.

Som ni märker var helgen fullproppad, rolig och helt totalt utmattad, jag var helt slut när måndagen kom, fast på ett härligt sätt. :mrgreen:

Bilder från helgens tilldragelser:

Inga kommentarer to “Busy days!”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)