Hem » Mitt liv » Nya friska tag… öhhhhh

Nya friska tag… öhhhhh

Hej hopp, väldigt länge sedan jag bloggat nu och det är faktiskt inte för att jag är lat utan pga att Steffes kära server låg nere hela julen och han kunde ju inte fixa den eftersom vi var uppe i norrland. Så varje gång jag velat blogga har det inte gått helt enkelt.

Vi har haft ett underbart jullov och hur långt som helst kändes det… även om det nu hade behövts 10000000veckor till. Väldigt kallt har det varit! När vi stod och väntade på tåget i går höll jag på att frysa ihjäl, var alldeles för dåligt klädd och näsan var en isklump.

Massa mys har det varit med julmust, syskonbarnskramar och julpynt. Kände inte riktigt att jag var redo att ta tag i allvaret idag när jag släpade mig till skolan, när jag stod i rulltrappan upp från tuben på universitet höll jag på att somna stående… *bra dag det här* tänkte jag, men det blev bättre. Seminariet var stund vis väldigt intressant och hur som helst är det ganska skönt att komma hem till sitt. Det är ju faktiskt en massa snö här också!!!! det hade jag inte väntat mig, väldigt positivt att slippa komma hem till deppigt slask, nu får man behålla vintergnistret ett tag till.

Tänkte att jag skulle gå och skutta på friskis sen, om min dumma lilltå inte är ett as. Den har fått för sig att få en böld/liktorn/utväxt/tvilling, inte så bra när man ska gå i högklackat, på bröllopet alltså. På nyår löste det sig som en alkoholfråga, men jag kan ju inte gärna fylla bort smärtan på min brors bröllop… eller?… nä inte riktigt.

Väldigt spännande med bröllop, massa förberedelser, jag längtar till dess. Inte alls lång tid kvar, vore det inte för dumma lektioner och prupphemtentor så hade vi nog inte åkt hem i mellan alls.

Suck… lite less på skolan nu då… tänkte idag när jag promenerade från tuben att jag kanske borde ta en sabbatstermin och göra något annat en stund, men det känns ju ganska knöligt det med. Vad ska jag göra tex?… jaja får se, motivationen kanske kommer som en blixt från klar himmel till nästa kurs…

Inga kommentarer to “Nya friska tag… öhhhhh”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)