Hem » Mitt liv » Grönskimmrande magiskt fluff

Grönskimmrande magiskt fluff

23 januari 2010

Ohhh måste säga att bröllopet, som var mellan min bror och hans Viktoria i helgen, var helt fantastiskt och magiskt. De var så vackra, alla var så vackra. Det är något speciellt med bröllop, lite samma som med baler, alla är verkligen helt fantastiskt vackra.

Väldigt skoj var det i alla fall, även om vi var väldigt inblandade i planeringen och stressade över att allt skulle klaffa. Festen blev toppen och allt klaffade!

Man blir verkligen sugen på att gifta sig själv, jag och Stefan har surrat runt de senaste dagarna kring hur vi vill ha det, hur klänningen, blommorna och allt ska vara. Det är väldigt roligt att fundera på, så länge man inte tänker på hur dyrt det blir ;-)

För att tala om något helt annat så tittade solen fram lite för en stund sedan när vi gick hem från Friskis, helt fantastiskt man har liksom glömt bort att solen finns. Det gjorde att jag började längta efter våren, det är en sån härlig tid. Jag gillar vintern väldigt mycket också men det har liksom börjat slaska sig lite här i Stockholmo, inte så positivt.

Igår var vi och såg Avatar i 3D, ganska så häftigt men man blev lite vimsig ibland mamma skulle nog aldrig klara det utan att få blodtrycksfall. Dock helt klart coola effekter, man är väldigt ovan vi 3D och hur vissa saker blir ur fokus. Filmen var bra, typisk äventyrsfilm, många har benämnt den som en remake av Pochahontas vilket till viss del stämmer. SE DEN iaf helt klart sevärd! Innan var vi på Libanesisk restaurang och åt Meze, smaskelismaskens, vi kom fram till att vi måste resa till Libanon och äta massa meze där.

Ikväll ska vi hem till Jenny på 25års/examens middag/fest, kommer bli asmysigt med god mat och vin, eventuellt en liten utgång på kvällskvisten beroende på i vilken form vi är.

Inga kommentarer to “Grönskimmrande magiskt fluff”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)