Hem » Mitt liv » Dagens tips

Dagens tips

27 januari 2010

Ett tips från mig sådär en onsdag är att när man ska koka något, säg rent hypotetiskt mathavre är det bra att sätta på timern man ställt. Blir betydligt mycket lättare att veta när det kokat klart så…

SÅ det där får vara dagens visdom från mig, enjoy kära läsare.

Som tur var så är min intuition så skarp att jag började fundera över varför aldrig klockan ringde och kollade, kunde rädda mathavren innan den blivit havregrynsgröt. Kanske var så att mitt vanliga så allmängiltiga vett blåste bort lite när jag var ute och sprang förut. Motvind full av snöspik är inte så kul, blev väldigt lättsamt att springa när jag kom i lä mellan husen då kändes det som att jag flög fram.

Måste berätta om hur min nördighet ökat några snäpp. Jag var i puben igår och spelade Warhammer, det var riktigt roligt faktiskt. Kanske en lite väl dyr hobby för mig och jag kan tänka mig att min nördpotential inte är tillräckligt hög för att ge mig in i spelet på riktigt, men att spela lite då och då genom att låna arméer av SK är ju inte helt fel. Det gick riktigt bra för mig också, även om jag aldrig kunde komma ihåg hur många tärningar jag skulle slå eller hur mycket jag siktade på så blev matchen jämn. Pga tidsbrist så spelade vi inte klart men de andra var överens om att ifall vi forsatt så var oddsen höga för att jag skulle vinna… typiskt min nybörjartur.

Jag måste säga att spelet som sådant är ganska bra och jag skulle stödja mitt eventuella barn om denne ville hålla på med det. Grejen är att man köper gubbar och terräng (där man ska spela) som väljer själv hur man vill måla och utforma, väldigt kreativt. Det är inte bara att sitta och stirra framför en dator utan halva grejen är att man pillar och fixar med sina gubbar och att man sedan faktiskt träffar andra människor face to face när man spelar.

Nu ska jag piffa lite och gå till gallerian för att sedan gå till puben och hänga

Inga kommentarer to “Dagens tips”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)