Hem » Mitt liv » Uhuuuu whut

Uhuuuu whut

17 december 2009

tänkte bara att jag skulle dela med mig lite av min värld. Citatet kommer från en text ur kurslitteraturen, ganska signifikant för stilen i den resterande faktiskt:

Den diskursanalytiska relevansen av analysen av grammarisk realisering finns främst i den dominerande kongruenta realiseringen av uppmaningar i imperativ.

Sug på den karamellen ni!

Åh jag är såååå redo för jullov, bara ett seminarium imorgon och en föreläsning på måndag kvar… puh… så lite men känns som så mycket. Ser framemot att för första gången på 4år faktisk kunna ta riktigt jullov också, alla andra år har vi alltid fått nån trevlig lite uppgift såsom en hemtenta att knapra på under julen men i år så får vi, som jag säkert prisat om tidigare, inte den föränn efter jul… jippi

One Comments to “Uhuuuu whut”

  1. Jag förstår ”analysen” i meningen för sånt håller ju jag på med, allt annat är rena rama grekiskan… 😕 Jag vill också ha jullov men har ju killertenta på måndag och en artikel som ska vara ”klar” i början på januari, jippi!

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)