Hem » Mitt liv » Tokig sambo

Tokig sambo

12 december 2009

Stefan är bra tokig han, igår köpte han en två kilos julskinka, missförstå mig inte för jag tycker det är jättegott med julskinka och vill gärna ha det men TVÅ KILO!!! kan bli lite mastigt att äta upp på en vecka :razz: får griljera halva och frysa in resten.

Ännu galnare var nog idag när vi var på Konsum och de sålde pepparkaksdeg för 5spänn, Stefans omedelbara idé var då såklart att bygga sitt drömhus… vojne vojne säger jag bara… så ikväll eller någon annan dag denna vecka så kan ni komma och titta på vårt framtida (pepparkaks)hus :lol: Bilder kommer säkert upp på Steffes nya blogg house.festiz.com

4 kommentarer to “Tokig sambo”

  1. 2,5 Kilo var faktiskt skinkan på, men det var ju bara för att jag skulle få rabatten… (och så tokälskar jag ju skinka)

  2. Jag köpte också en tvp kilos skinka i veckan, men jag skulle gissa på att 1 kilo va fett! Riktigt dålig va den :sad: Men frysa in e ju perfekt! Portionsvis att plocka fram till lunch eller strimlor till skinksås! /Tanten

  3. Hahaha, jag tänkte precis skriva en liknande kommentar som Sara skrivit och också underteckna med tanten!!! Verkar visst som att vi känner varandra… 😉

  4. Jag tycker att det var en mycket kreativ idé med pepparkakshuset. Kollade in bloggen och det blev ju riktigt fint. =)

    Vill sen bara påpeka att det är pensionärsvarning på Stefan som köper skinka för rabattens skull. 😉

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)