Hem » Gallerier, Mitt liv » Nu är det jul igen…

Nu är det jul igen…

10 december 2009

Måste säga, eller kanske snarare erkänna att jag legat på latsidan vad gäller bloggandet på senaste tiden… men så är det väl, speciellt när det händer så sjukt mycket. Började en ny kurs förra veckan… suck säger jag bara, kändes sådär att ge mig i kast med vagnslaster av kurslitteratur och värst är att jag tror att jag tog jullov förförra helgen :lol: inte så bra kanske men jag är inte den enda, de flesta i min klass känner samma sak och då är det lite jobbigt att ladda batterierna igen.

Nu i helgen var jag och Stefan hemma i Sundsvall för möhippa/svensexa, min bror ska ju äntligen gifta sig med Viktoria. Det var kanske hur kul som helst och det roligaste var att ingen av de hade någon aning om vad som var på gång. Det var en väldigt trevlig dag fylld av allt från balett till sumba till bubblande till partaj. Har tyvärr inga bilder att visa eftersom det inte var jag som rattade kameran.

Det är ganska häftigt egentligen, hela situationen, hur vi alla samlas kring Viktoria för att skapa och genomföra en galen dag, det jag menar är att många av oss känner ju inte direkt varandra men hamnar i en situation där vi verkligen umgås och under en kväll lär känna varandra. Viktoria har tur som har så mysiga vänner. Väldigt kul tycker jag att det var  :razz:

Helt galen lördag var det i alla fall, vi hyrde en bil på fredagen åkte och kom fram vid 23, gick upp 08, smög i buskar, full rulle hela dagen, partaja hela kvällen och åka hem på söndagen… galet… ja jag vet… har varit helt slut hela veckan.

Tur då att min älskade Stefan bjöd mig på en riktig treat i tisdags. Vi firade tvåårig förlovning och tre år tillsammans, jag hade ingen aning om vad vi skulle göra :razz: Det började iaf med att vi tog en drink och lite snacks på Salongen (nyaste tillskottet till F12) hur mysigt och härligt som helst. Jag sa det till Stefan då att jag njöt verkligen, det är så skönt att gå ut och äta bara vi två för alla bekymmer är verkligen som bortblåst, man njuter av ögonblicket och den goda maten. Nu kanske jag låter som en överklasswannabe men jag tror ärligt talat att jag inte skulle njuta lika mycket om det hände för ofta… sen är det klart att lite mer magiska slantar i plånboken skulle inte sitta fel :mrgreen:

Där hade man ju kunnat stanna hela kvällen men det var bara ett snabbstopp, vi vandrade vidare och Stefan försökte ge mig ledtrådar men pga att lokalsinnesgenen missbildades när jag blev skapad så hade jag ingen aning. Vi kom tillslut fram till ”Wallmans Salonger”, det var super bra och mysigt och gott, Dinnershow och trerätters (med ett rum av efterrätter… iiiii) Kan verkligen rekomendera detta om man vill ha en helkväll. Vore det inte för vår tröttpensionärsstatus så hade vi kunnat festa hela natten… men så fort de på scenen började snacka om conga line så flydde vi  :grin:

Jag längtar såååååå mycket efter jullov och avslappning, väldigt skönt är att vi inte kommer få hemtentan i denna kurs förrän efter jul :mrgreen: bra för då kan man inte ha dåligt samvete för att man inte pluggar… perfekt. Imorgon kommer jag lite närmre jul också för jag och Sara ska baka julgodis hemma hos henne, kommer bli supermysigt… har ni tur kanske ni får smaka lite… :cool:

Lite bilder från min och Stefans kväll:

Inga kommentarer to “Nu är det jul igen…”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)