Hem » Gallerier, Mitt liv » Ja se det snöar, ja se de snöar… HURRA

Ja se det snöar, ja se de snöar… HURRA

15 december 2009

Oh va härligt det var att kliva upp i morse och kliva ut i en ullig vinter, själva uppklivandet var kanske inte sååå kul. Har galna gruppmedlemmar som tycker att man ska ses tidigt, det var inte en människa ute när jag åkte till skolan. Mysigt med snön var det i alla fall och det verkar som att den kommer att få ligga kvar ett tag *hoppas hoppas* brukar annars vara mer en regel än ett undantag att allt smälta bort redan nästa dag… det är det tråkigaste med att bo på denna breddgrad att slasket = vintern.

Mindre trevligt är att min pruttsambo ska jobba ikväll *dumming Stefan* så jag får sitta här hemma och mögla, kanske jobba på mitt arbete som ska in på fredag MEN SERIÖST HUR KUL ÄR DET?!

Är bara tvungen att visa det fina huset Steffe byggt och nej det är inte ett stall, garage eller ett fårhus som vi fått förslag på. Jag hjälpte faktisk också till med att sätta på nonstop och äta upp de som blev över.

Stefans fina pepparkaksatriumvilla!

Stefans fina pepparkaksatriumvilla!

Inga kommentarer to “Ja se det snöar, ja se de snöar… HURRA”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)