Hem » Gallerier, Mitt liv » Bakstämmning och berusad underhållning

Bakstämmning och berusad underhållning

12 december 2009

Vilken mysig eftermiddag/kväll, efter föreläsningen så susade jag in till stan och träffade Sara. Dags för julgodisbak, som jag nämnde i förra inlägget. Supermysigt och gott blev det i alla fall, skoj också att Jenny kunde slita sig från sitt hårda arbete och joina oss på kvällen… riktigt fredagsmys med julmusik och massa choklad!!!! Lite spännande var att den vita chokladen vi köpte inte innehöll någon kakao eller kakaofett (alltså ingen choklad).

Jobbigast var nog att åka hem, det är vid sådanna tillfällen som jag saknar bil. Slippa trava och frysa, trängas och vänta på att tåget ska komma fram. Dock måste jag säga att jag fick en ganska underhållande resa ändå.

På sätet mittemot mig satt en man/pojke som  uppenbarligen var väldigt förfriskad, han var så stilig i sin slips och skjorta men verkade väldigt trött eftersom han smsade och sov samtidigt. Jag och personen som satt bredvid mig funderade nog samma sak ”när kommer han att ramla?” Han kvicknade till lite då och då pga mobilen och han gäspade väldigt stort vid ett tillfälle varpå en ganska frän dust av sprit lukt kom mot mig. Det slog mig när jag satt där och smålog att det är ju faktisk fredag och inte så konstigt att det är lite action på tuben.

Ett extra gott skratt fick jag mig när en annan passagerare gick förbi i gången och denna man/pojke var tvungen att dra åt sig benet som han lagt över sätet bredvid sig och i samma veva slår bakhuvudet i fönstret… hehe

Efter ett tag börjar han prata i telefonen som dör, så han frågar mig om han kan få låna min telefon för att ringa sin kompis efter skjuts. Något som han naturligtvis får göra. Sen börjar vi prata lite och han suckar över julfest på nya jobbet, vi konverserade även lite kring Idol. Det hela var väldigt komiskt och han verkade som en väldigt trevlig snubbe… kul var det i alla fall att få lite förströelse så där klockan halv tolv en fredagkväll. :razz:

Här är lite bilder från Saras och mitt godisande:

Så här såg det ut innan vi ens börjat =0)

Så här såg det ut innan vi ens börjat =0)

Här SKALAR jag väldigt energiskt alla pistagenötter eftersom det inte fanns några skalade på Hemköp

Här SKALAR jag väldigt energiskt alla pistagenötter eftersom det inte fanns några skalade på Hemköp

Sara fick äran att hacka

Sara fick äran att hacka

Den kondenserade mjölken som vi skulle ha i fudgen såg ut som var, inte så aptitligt

Den kondenserade mjölken som vi skulle ha i fudgen såg ut som var, inte så aptitligt

Mysig adventsljusstake

Mysig adventsljusstake

Grädde ocg choklad som smälts ihop till fudgen, såg lite ut som köttgryta tyckte vi ;)

Grädde och choklad som smälts ihop till fudgen, såg lite ut som köttgryta tyckte vi ;)

Såhär fin blev det dock uthällt i formen

Såhär fint blev det dock uthällt i formen

Nötter/frukt bräck - före

Nötter/frukt bräck - före

Nötter/frukt bräck - efter =)

Nötter/frukt bräck - efter =)

Dags att rulla tryfflar

Dags att rulla tryfflar

Tre färdiga bitar av godiset som Stefan fick smaka med restriktionen att det var de enda innan julafton som fick förtäras... de fick alla MVG, mest pistage fudgen

Tre färdiga bitar av godiset som Stefan fick smaka med restriktionen att det var de enda innan julafton som fick förtäras... de fick alla MVG, mest pistage fudgen

Hehe, hittade även denna bild i mobilen på vackra Vickan från i lördags... visst är hon fin! sexig rent av!

Hehe, hittade även denna bild i mobilen på vackra Vickan från i lördags... visst är hon fin! sexig rent av!

2 kommentarer to “Bakstämmning och berusad underhållning”

  1. Hehe, fin ja va där när ja öppnade mjölken 😉 Ja, visst blev det gott alltid! Jag håller med Stefan, fudgen var godast! Den blev ju perfekt efter att den fått stelnat ett tag, så om ni smakade direkt på kvällen kan ja lova att ni har något att se fram emot sen när den satt sig bättre 😀

  2. Va du förresten tvungen å ta med en extremt ful tryffel på bild? Va ska folk tro 😛

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)