Hem » Mitt liv » Undrar lite så här på eftermiddagen…

Undrar lite så här på eftermiddagen…

19 november 2009

… om eleverna över huvudtaget lär sig något på denna skola, ibland känns det som att jag eller andra lärare bara står där framme och babblar utan att det kommer eleverna till nytta eftersom de inte tar till sig det… eller gör de det?… av bara farten? Man planerar och funderar över roliga lektioner, övningar och uppgifter men när de väl sätts i praktiken blir det en helt annan sak. Kan man lita på att de lär sig? Måste man konrollera och banka in kunskapen eller… ?… ja jag vet inte… man kan ju alltid hoppas att de lär sig utan att hjälpa det liksom.

Fick för någon timme sen nedsläppt i knät att på måndag 11.30 ska en person från universitetet komma och titta på mig… mm bra eftersom jag avslutar alla mina lektioner och moment jag haft med eleverna imorgon. Prutttajming… så jag får svänga ihop något… känns inte helt kul eller rätt mot eleverna, men läraryrket är iofs ofta ganska mycket improviserande. Får se hur det går. Blir nog ett givande pass om Lyrik i alla fall.

Märker att jag har en massa underliga energier i kroppen som susar omkring, skönt att vi ska träna med Leffemannen ikväll då så att man får avreagera sig lite…

Inga kommentarer to “Undrar lite så här på eftermiddagen…”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)