Hem » Bästa tipsen, Mitt liv » Riktigt bra film

Riktigt bra film

9 november 2009

Bästa tipsen:

Nu var det länge sedan jag hade ett tips men igår så var jag och såg en riktigt bra film. Inglourious Basterds, har ni inte sett den så GÖR det!  Handlingen utspelar sig under andra världskriget och judeförintelsen är i fokus, men det är inte någon av de vanliga skildringarna vi får se utan The Bastards är en grupp judiska amerikaner som ger sig ut för att ”killing us some nazis”. Låter kanske blodigt och det är det men otroligt välspelat samt snyggt filmat.

En aspekt som jag verkligen gillade var att man som omväxling slapp en dravlig kärlekshistoria, inga fåniga sexscener eller onödiga trasssliga förvecklingar.

Stefan uttalade efter bion att ”undra om Tarantino KAN göra en dålig film”, sjukt bra film i alla fall. Se den! är man student kan man dessutom se den på studentbio mån-tors för ca60 spänn, finns inga undanflykter.

inglourious_basterds_int_poster

2 kommentarer to “Riktigt bra film”

  1. Ha tänkt å se den så man borde kanske ta tag i saken då!

    Igår såg vi iaf UPP i 3D 😀 Den va söt, inte lika bra som Wall-E tyckte jag men det var coolt att testa 3D bio. Fungerade förvånansvärt bra, kan rekommendera att kolla nån gång, men jag är inte frälst direkt!

  2. Du inspirerade mig. Vi kände oss tvungna att titta på filmen och vi håller med, det är en toppenfilm!

    Tack för tipset!

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)