Hem » Mitt liv » i väntan på ett tåg

i väntan på ett tåg

2 november 2009

Huh så tidigt det är måste jag säga, känner mig precis hur trött som helst. Kallt är det här också, tur att jag har min fina röda mössa som kan värma mitt huvud.

Ganska intressant att vänta på tåg, det ligger liksom lite förväntan i luften och ganska mycket uttråkadhet också iofs.

Spännande att titta på allt folk, fundera över vart alla är påväg. Snett mittemot mig sitter en gammal dam, facinerade hur gamla människor kan se små ut och osäkra ut precis som barn gör, man får liksom en känsla av att man vill ta hand om de. De ser liksom borttappade ut. Jag tvivlar på att denna dam egentligen behöver tas om hand, hon har ju levt ett helt liv och vad skulle jag, en lite flicksnärta på 24år kunna göra för henne egentligen.

Nä nu måste vi gå ut till perrongen, så att vi får en bra plats

Inga kommentarer to “i väntan på ett tåg”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)