Hem » Gallerier, Mitt liv » Höstsnusk eller höstglöd?

Höstsnusk eller höstglöd?

6 november 2009

Nu måste jag säga att hösten verkligen förlorat sin glans, jag gillar verkligen hösten men nu är det bara snuskigt. Alla de vackra färgerna har trillat ned, blivit bruna och geggat ihop sig till en enda sörja… man blir så blöt om fötterna, speciellt när det regnar som det gjort hela denna vecka.

Tur då att man kan muntra upp sig men färger inomhus och trevliga brev som kommer på posten. Fick inbjudan till brorsans bröllop i januari… så romantiskt… jag har redan hittat klänning, superfin och söt från LINDEX vintage kollektion, jag kommer att vara het. Provade ett par assnygga skor på DinSko också, riktiga Carrie dojor, men jag vet inte känner mig fattig som en kyrkråtta just nu så vi får se… *snygga var de i alla fall*

Var hemma i Sundsvall i helgen som var, väldigt skönt, var länge sedan vi var hemma nu. Riktig slapphelg blev det, aningen pluggit kanske men så är det att vara student, man är aldrig ledig. Vi var på kalas för Arvid och fick njuta av syrrans bakning, vi var också en sväng på IKEA och shoppade lite.

Här är lite bilder från förra helgen och den höstglöd jag har.

One Comments to “Höstsnusk eller höstglöd?”

  1. Fina bilder! Du va väldans söt i pippilotter måste jag säga :smile: Tycker vi försöker motverka höstsnusket i veckan med en långfika 😉

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)