Hem » Mitt liv » Första advent avklarad

Första advent avklarad

30 november 2009

Det finns så många dumma människor i världen, men värst är nog när man kombinerar en dum människa och en barnvagn. I morse när jag klev på bussen är det en brud som tar upp hela gången i bussen med sin vagn. Visst självklart måste man få åka buss även när man är mamma och sure så tar vagnen plats men man kan ju vara lite smart och inte ställa sin mastodontliggvagnmodellXL på det stället där det är smalast, SPECIELLT när det finns hur mycket plats som helst i resten av barnvagnsutrymmet.

Det här klappträt till människa har alltså ställt vagnen längst in i hörnet så att det är ca två decimeter över att klämma sig förbi på. Alla förutom en pinnsmal flicka fick baxa sig förbi, en kvinna fastnade i vagnen med väskan varpå morsan tittar surt på kvinnan som om hon var klumpigast i världen… dum dum dum.

Jag har i alla fall haft en väldigt bra helg, min mamma kom ju på besök ons-sön. Vi var på operan och såg Barberaren i Sevillia, otroligt häftig upplevelse, var kanske lite störigt att jag hamnade redvid en kvinna som stampade takten och ibland även sjöng med. Nog för att det är kul att se sådan entusiasm men det slutade med att jag ibland sneglade mer på henne än på scenen.

I onsdags nyöppnade ju också gallerian i Kista med sina 15000 nya kvm, den är obscent stor nu och det var vansinnigt mycket folk hela helgen… huh… men vi lyckades shoppa loss och göra oss av med en massa betungande kronor i alla fall.

Igår, söndag, var vi på Skansens julmarknad. Det var super mysigt, trots avsaknad av singlande snö. Jag gillar marknader, det är så mysigt, på Skansen är det lite speciellt också eftersom de satsar så mycket på tidsenlighet. Alla som arbetar är klädda i 1800talskläder och även vissa besökare är det, väldigt pittroeskt blir det i alla fall. Jag köpte en plåtburk, väldigt röd och julig, samt en hemlig julklapp till Stefan, man kunde välja mellan vuxen och barn jag tog naturligtvis barn. Jag visste alltså inte vad som var i paketet, han fick den igår och öppnade den, det var en kopp med björnar på och en klädhängare man skruvar upp på väggen formad som en björn… ganska ironiskt tema med tanke på att han är livrädd för björnar *fniss*.

Hur har er första advent varit?

Inga kommentarer to “Första advent avklarad”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)