Hem » Mitt liv » några funderingar

några funderingar

24 oktober 2009

Ett inlägg jag skrev igår, fredag, men inte hann posta av någon anledning:

Ja en sak man får mycket av i Stockholm är i alla fall inspiration, irritation och funderingar… satt på tunnelbanan i morse och såg hur en kvinna tog fram alla attiraljer för att rulla en cigg, trodde inte det fanns folk som gjorde det fortfarande, i alla fall inte nån under 70. Efter att hon rullat klart så lade hon ned den i ett plåtetui där det låg fler självrullade, det jag funderar över är varför hon rullar i för väg då kan hon väl lika gärna köpa ett paket… eller?

Till vänster om mig satt en tjej vars ögonbryn bestod av två bruna streck… inte speciellt fint, jag funderar hur och när man i livet bestämmer sig för att raka bort sina ögonbryn och tycker det är enklare att måla dit de, konstigt, det är ju i alla fall inte snyggare.

One Comments to “några funderingar”

  1. På mitt jobb har vi väldigt många unga esteter från Örebro, och annat så att säga frisläppt folk, och många av dem rullar egna ciggaretter. Förmodligen för att det är billigare.

    Undrar dock hur mycket av det man tjänar i pengar som går förlorat när man tar med tid och, ork och strul i beräkningen.

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)