Hem » Mitt liv » Ja se de snöar

Ja se de snöar

15 oktober 2009

Ojoj snacka om kalldusch eller ska man säga kallsnö. Fick mig en lite tankeställare igår när jag gick till tuben på morgonen och det började snöa så smått, sen när jag klev ur underjorden på Universitetet så var marken helt vit!!! *yikes*

Hur hände det här liksom, är det vinter nu eller? Klart att snön smälte innan dagen var slut men kylan hänger kvar, typiskt Stockholmsväder. Kändes som att det nyss var sommar och nu behöver man mössa, har verkligen gått fort. Smärtsamt fort!

Förresten så håller de på att renovera vår utegård, om man nu kan säga så. Vet ärligt talat inte riktigt vad de håller på, de har rivit bort allt på grillplatsen och har byggt en ca 5m lång låda mitt på gräsmattan som de fyllt med jord. Verkar väldigt opraktiskt när man ska ha partaj och sitta på gräsmattan, Stefans reaktion var ”ja det blir ju många sittplatser i alla fall” för folk kommer sitta i blomlådan var så säker. Ska bli intressant att se vad de hittar på i slutänden, hoppas på lite nya fräscha bänkar och en ny grill, dock lite tvivelaktigt om de slösar sånt på studenter.

Imorgon är det fredag… mycket härligt, jag gillar fredagar för då har man hela helgen framför sig. Vi ska hem till några kompisar på middag/mys/spel-kväll, kommer bli supertrevligt *längtar*

Hoppas ni får en trevlig helg, för det ska jag ha *kram kram*

2 kommentarer to “Ja se de snöar”

  1. …det var väl roligt, hurra?!

    Ja, nog har det gått fort! Vad hände? Men ärligt talat så tycker jag inte det gör så mycket, nu längtar ja till snö och till jul 😀

  2. Tänkte också skriva ”det var väl roligt hurra!” men så roligt med snö (slask) i sthlm tycker inte jag att det är… Tacka vet jag norrland 😉

    Sen måste vi ha spelkväll nån kväll också, jag som tvåa vill ha revansch!

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)