Hem » Gallerier, Mitt liv » Gungande bra Sjöslag

Gungande bra Sjöslag

13 oktober 2009

Så nu var årets upplaga av Sjöslaget avklarad. Måste säga att det var väldigt lyckat, jag hade asroligt och de flesta andra hade nog det också.

För er av mina läsare som inte vet vad Sjöslaget är så kan jag förklara det som så att man tar en finlandsbåt: Silja Galaxy, fyller den rågat med studenter: ca 2000 glada klubbmästerister och ser till att Tax freen är välsorterad. Sen åker man till Åbo och tillbaka, festar som galningar och lever loppan. Mycket kul och väldigt speciellt, skön känsla att bara kunna glida runt, träffa en massa nya/gamla mästerister och partaja.

Väldigt gungit var det dock, kände det på kvällen att tur att jag var på lyset annars hade jag nog varit lite skraj, för det gungade rejält. Kanske inte i klass med mamma och pappas mardrömsresa från Bornholm men gungade gjorde det.

Men oj så slut jag är och vara duktig student måste jag vara… fast att jag är så trött. Men med lite studdsning på friskis ikväll och några avsnitt Merlin får jag nog tillbaka energin :razz:

Lite bilder från slaget:

Min fina tröja som jag fått av min fina pjke

Min fina tröja som jag fått av min fina pojke

Hyttfest med Ica och chips

Hyttfest med Ica och chips

Kaiser (t.vä) var en av få som följde Pirat-temat

Kaiser (t.vä) var en av få som följde Pirat-temat

Jag och Steffe

Jag och Steffe

En alien

En alien

Ute på däck med Trasa 15 och Bob

Ute på däck med Trasa 15 och Bob

Sötazzt

Sötazzt

En annan hyttfest med goavänner

En annan hyttfest med goavänner

Dageneftertrötta

Dageneftertrötta

Men svalt och skönt i fönstret

Men svalt och skönt i fönstret

Inga kommentarer to “Gungande bra Sjöslag”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)