Hem » Mitt liv » Gahhrrrr

Gahhrrrr

Vill bara säga att jag är SJUKT TRÖTT PÅ ATT INTE HA NÅGRA PENGAR!!!!!!

När jag skulle handla igår så medgavs inte mitt kort för andra gången denna vecka så jag blev igen tvungen att ringa telefonbanken och föra över lite… prutt prutt prutt… måste vara någon tomte som hackar mitt kort och snor mina cash.

Blir så när man ska försöka spara på pengar man inte har… bah… kan ju bli kollrig för mindre!

Tänk sen, i någon avlägsen framtid, när man kan köpa en tröja till ordinariepris bara för att man vill och dessutom kan handla mat samma dag. Fast då kommer man väl ha en massa hungriga ungar och bilar som slukar ens pengar… *suck*… blir det aldrig bättre???

Önskar att jag hade nån rik knös till släkting långtbortistan som bestämt sig för att låta mig ärva hela förmögenheten… då skulle jag bli glad!

Känns bara så för djävligt att man hela tiden inte riktigt kan njuta av det man gör eftersom allt fan kostar pengar

***känn frustrationen***

tror jag går och lägger mig under sängen ett tag… det kostar väl i alla fall inte pengar?!!!!!

Inga kommentarer to “Gahhrrrr”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)