Hem » Gallerier, Mitt liv » en sömning kalabalik

en sömning kalabalik

22 oktober 2009

Vilken natt säger jag bara… jag tvär somnade vid halv tolv men vaknade i sedvanlig ordninge för att kissa vid kvart i ett. Jag gick alltså på toa och när jag öppnar dörren luktar det asmycket brandrök på toaletten… yikes tänkte jag sömningt vad är detta. Fick liv i Stefan, han luktade och höll med. När jag sedan kollade ut i korridoren var den rökfylld… ojoj snacka om att man fick puls… jag ringde 112 och fick prata med en hjälpsam dam som skulle skicka några brinnbilar.

Vi väntade och väntade och väntade och väntade… i hela fem min… kändes som en hel evighet. Tillslut kom de, fler i korridoren hade reagerat så vi stod där och försökte lugna varandra. Det som kändes så läskigt var att vi visste ju inte var det kom ifrån, det kunde varit en lägenhet som det låg och pyrde i, tänk om jag inte vaknat och behövt kissa. Nu sa i och för sig en tjej i korridoren att hela hennes lägenhet luktade så hon hade ju förr eller senare ringt… men ändå… huh

Det visade sig i alla fall att källan var i brandtrappan bredvid oss på överstavåningen, det var några dumma jävlar som suttit och rökt där och det hade tagit eld i en hög av allt McDonald’s skräp som låg där… uh jag blir så arg, sa det till Stefan ”ännu ett skäl att verkligen bo i villa” man har ju ingen aning om vilka idioter som bor runt omkring en.

Riktigt läskigt vi kunde knappt sova sen, gick och la oss 01.18, snacka om racka puckar. Skönt att veta att man kan lita på 112 och brandkåren, hela holabalon var över på en knapp halvtimme och då räknar jag in eftergrejs med polis och sånt som hände efter vi gått och lagt oss igen.

Så det var våra nattaktiviteter… inte så skojiga.

Från trappen sett

Från trappen sett

Visst ser de ut att ha gjort det bekvämt för sig

Visst ser de ut att ha gjort det bekvämt för sig

One Comments to “en sömning kalabalik”

  1. Vilka jäkla idioter!

    Kommer aldrig glömma när jag kom in i köket å det va rökigt å lukta jättestarkt och Erik sitter där med hörlurar och gör musik utan att märka nåt 😆 Då va de grannen som somnat med cigaretten i sängen! Så ja, de e läskigt med grannar…

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)