Hem » Mitt liv » Doh!

Doh!

25 oktober 2009

Åhhhh ibland SKA man inte var för duktig helt enkelt, igår städade vi lägenheten eftersom den var smutsig och min kusin Hanna kommer och hälsar på med sin kompis Hannah. Då fick i alla fall Stefan, inspirerad av veckans branddrama, för sig att rengöra fläkten. Väldigt bra idé eftersom vi inte gjort det sen vi flyttade in så det var på tiden och den var verkligen helt ingrodd.

Problemet uppstod när han skulle göra rent filtret, vi har ett polyesterfilter som ligger i ett isärtagbart plasthölje, då han spolade på polyesterfiltret så smulades det mer eller mindre sönder… doh!

Äh bara att köpa ett nytt tänkte vi, dock är det inte speciellt lätt att få tag på märkte vi när vi googlade. SÅ vi bestämde oss för att först och främst fråga vår bovärd om de håller med såndana och om inte kanske han kan tipsa om var vi kan köpa ett.

DOCK märkte efter ett tag var ett mycket distinkt genomträngande pipljud som vi lokaliserade till fläkten. Verkligen en high pitch ton som skär i öronen kommer nu från våran fläkt… jippie… det finns dock en lösning, genom att sätta på fläkten så låter det inte. En liten praktisk fnurra bara, det är en fläkt med timer man drar på den och den är på i en timme, så vi måste alltså varje timme sätta på fläkten, när vi ska somna måste vi sätta på den så sent innan som möjligt så att vi hinner somna innan den stängs av och pipet börjar… väldigt praktiskt eller vad tycker ni?!

Nu kommer vi behöva vänta till måndag också eftersom det inte är kontorstid för vår bovärd på helger… toppen, verkligen toppen. Som sagt, ibland ska man inte vara för duktig.

One Comments to “Doh!”

  1. Stackare :sad: Jag hoppas att ni har fått det fixat idag!

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)