Hem » Mitt liv » tåggung eller inte tåggung

tåggung eller inte tåggung

16 september 2009

Duhhhh har nu i 50 min suttit på ett tåg för att vänta på en reparatör för att sedan åka lite och sedan stannade mitt tåg för att vänta på ett annat tåg… som kom… men vi fick inte åka utan var tvungen att vänta på ett till tåg innan mitt tåg kunde åka… *suck* jag är verkligen dålig på att köa, för det är ju just det vi har gjort nu i en halv evighet och gissa om DET SUGER. och frågan är varför MÅSTE VI VÄNTA?!!!!!

Jag kan bli otroligt frustrerad iför dessa situationer när jag verkligen inte kan påverka what so ever hur det går. Hatar att köa, all form av köande, det kryper i kroppen som aldrig förr. Extra jobbigt är det att vänta i en buss som håller på att vänta in en hålltid, det är precis som att muskelminnet strejkar därför att omgivningen inte rör på sig… lite extra irriterande när det är surkärring Sivan som sitter där framme, lyckligtvis så slipper jag denna svarta skugga från min grundskoletid i dagens bussåkande.

Nu rullar tåget i alla fall… ca 70min sen :shock:… men som Stefan sa ”sluta vara så negativ!” vi rullar ju i alla fall hemåt mot de norrländska vidderna, om man nu kan kalla Sundsvall för Norrland.

Ska bli skönt att komma hem, var länge sedan, även om det kanske inte är de roligaste omständigheterna då det är farmors begravning imorgon. Ska genomlidas, det är lite som ett plåster, drar man det fort går det snabbt över så man kan gå vidare. Tror ajg ska skriva i min sista önskan att de inte behöver ha någon begravning för mig när jag dött, de känns mest bara jobbiga. Fast jag skulle å andra sidan aldrig komma på tanken att inte gå på farmors begravning, det känns fel… lite som att inte gå till tandläkaren… som ni kanske märker är jag lite orolig för hur det ska gå imorgon, hoppas på att det ska vara över fort så att man kan få äta smörgåstårta och kramas.

Dock ska det bli kul också för vi ska troligen åka till stugan i helgen och ha det mysigt, sen var det monstruöst länge sedan jag snusade på några syskonbarn… får försöka att inte vara så negativ och fokusera på det

One Comments to “tåggung eller inte tåggung”

  1. Pöss!

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)