Hem » Mitt liv » Speeeeeedad

Speeeeeedad

5 september 2009

Känns lite underligt just nu, jobbade insparks middag och fest igår kväll/natt. Klockan är 8.20 och jag kom hem för 1 tim och 20 min sen, borde verkligen sova eftersom jag ska jobba kl 12 men jag KAN INTE!!!

Drack två Red Bull under kvällen men de borde inte påverka nu, har aldrig varit med om detta förut men jag kan verkligen inte sova. Vore det inte för att jag skulle jobba idag skulle jag inte vara så orolig eftersom jag skulle kunna sova efter lunch men nu fruktar jag att jag rasar ihop i ett hörn på lagret istället.

Väldigt konstigt detta!

Sen ska jag på Kräftskiva ikväll också, något som kommer bli as kul om jag lyckas hålla mig vaken. Vet inte riktigt hur jag ska hantera denna situation????

3 kommentarer to “Speeeeeedad”

  1. Men Karlsson!! Du få ta en superpowernap på tunnelbanan sen så du är pigg när du kommer hit 😉

  2. Nu är det nog dags att pappa Evert river i………..

  3. Sova länge är överskattat 😉

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)