Hem » Mitt liv » Söndagsslappar

Söndagsslappar

13 september 2009

Härligt söndag idag, jag brukar inte vara speciellt förtjust i söndagar men denna är inte helt fel faktiskt :razz:

Förra helgens kräftpartaj var hur kul som helst och jag lyckades hålla mig vaken. Vi hade väldigt trevligt med (tyvärr) svindyra kräftor (min pojke har inget begrepp ibland), punsch, nubbe, aioli, goda pajer och härliga sångfåglar. Fast shit va TRÖTT jag var, när vi väntade på taxin vid 02 tiden så började jag nästan gråta.

Denna helg har inte varit helt fel den heller, i fredags hade vi grillfest det blev aslyckat bortsett från några mindre däckningar. Sjukt mycket folk kom det också, vi började med att grilla på innergården och hade supertrevligt men i takt med att mörkret lade sig och ute belysningen INTE behagade tändas så förflyttade vi oss upp till lägenheten. där insåg jag hur OTROLIGT mycket folk det faktiskt var, det blev proppfullt i alla rum… hur kul som helst :razz: jag tror att alla andra hade trevligt också. Jag tycker alltid det är trevligt att ha fest och även om det var mycket folk här så var det människor jag kände mig bekväm med. Fast lägenheten var verkligen ett bombnedslag dagen efter, bara att kavla upp ärmarna och grovstäda. Fascinerande hur det förvandlas, i början vet man inte vart man ska börja och det är svårt att se någon lägenhet bakom alla flaskor men successivt återgår det till det normala… trevligt som FAN var det i alla fall.

Igår hade vi tjejkväll hemma hos Kaiser, åt natuligtvis tacos den ultimata rätten och glass och godis… smaskens

Idag ska jag bara slappa, läsa en bok kanske och titta på de… dumdumdumdumduruddum —> 2 nya avsnitten av Top Model <— yayyyyy. Bara ha en sån där slappardag, tyvärr så har jag inte min Stefan med mig för han skulle jobba… men men han skulle nog inte riktigt njuta av Top Model heller ;-)

Kram på er allihopa och slappa på ni med!

Lite bilder från kräftskivan och fredags grillfest:

2 kommentarer to “Söndagsslappar”

  1. Vad snygg du är Maria!

    Och nästan lite nostalgiskt att se dig och Stella sådär, man drar minnena tillbaka till SPS1-3C. 😉

  2. Tack tack!

    Ja man kan bli lite nostalgisk ibland 😛

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)