Hem » Gallerier, Mitt liv » Nu är det gjort…

Nu är det gjort…

3 september 2009

… Tjejmilen, för i år alltså vi bestämde oss raskt för att anmäla oss redan nu inför nästa år också… man får ju en tröja och allt :mrgreen:

Det var väldigt kul i alla fall och jag känner mig super nöjd över min insats, jag sprang hela vägen och tiden var 78min helt ok! Fantastiskt vackert väder fick vi och hela milen var fylld av div uppmuntrande musik samt härlig natur. Men jag måste säga att sista kilometern var blodig, speciellt med tanke på den satans backen som var strax innan målrakan… huh… men jag gick i mål med humöret på topp, kul var också att jag sprang ikapp syrran så vi gick i mål nästan samtidigt :razz:

Fantastisk känsla att springa i mål, trött och segerviss!

Var lite orolig för hur mina lår skulle må dagen efter då jag av erfarenhet vet att de kan vara ganska ansatta av träningsverk efter springande, men de var helt okej, jag hade lite värk i knäna och kände mig of course helt slut men annars var det bra.

Var för övrigt en väldigt trevlig helg med den obligatoriska shoppingen och middagar i gallerian. På lördagkvällen innan laddade vi med kolhydrater på Vapiano, en härlig Italiens pasta restaurang med ett litet spännande koncept. Man får ett kort som man drar varje gång man beställer något vare sig det är i baren eller mat som man sedan betalar när man går ut, super smidigt då man inte behövde splitta eller vänta på någon nota. Dock inte ett plejs jag skulle rekommendera om man vill ut för att äta fint och ta det lugnt eftersom det var ganska stimmigt, hög musik och köande, men käket var super gott och priserna var faktiskt humana.

Här är lite bilder på de bästa tjejerna :grin:, klicka på bilden för att se den större:

Inga kommentarer to “Nu är det gjort…”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)