Hem » Mitt liv » — borta —

— borta —

3 september 2009

Bör kanske talas lite om andra tråkigare saker, min Farmor gick bort i lördagsmorse efter en tids sjukdom, väldigt tråkigt och ledsamt. Det känns tomt och konstigt, precis som det var när mormor dog så är det surrealistiskt och jag lever som i en bubbla här nere, oberörd av verkligheten. Man vet inte riktigt vilket ben man ska stå på och hur man ska hantera det hela, det är svårt att förlora en bit av sitt liv… svårt att acceptera.

Fast det är lite  annorlunda än när mormor dog, nu kändes man mer förberedd och det kom inte lika plötsligt. Dock är det jobbigare eftersom det finns en kvar, min farfar är nu ensam och jag vet inte hur han kommer klara det. Kommer han ge upp eller hitta en ny livsgnista? Jag bävar lite inför att åka hem dels för att jag inte riktigt tagit itu med att farmor faktiskt inte finns mer och dels för begravningen eftersom jag hatar begravningar, har inte varit på speciellt många men den förra, mormors var fruktansvärd, jag ville bara springa därifrån och gömma mig under en buske… men det är väl så att det måste gås igenom, kanske en del av processen… även fast jag helst skulle slippa… att folk dör.

Inga kommentarer to “— borta —”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)