Hem » Mitt liv » Livet rullar

Livet rullar

22 augusti 2009

Så nu har terminen rullat igång, var på möte/kräftskiva på DISK ikväll och känner verkligen att nu är det dags igen. Sommaren är över och det känns helt okej, det var super roligt att träffa alla igen och vi spelade förmodligen två av de bästa SOAB rundorna jag gjort i hela mitt KM liv… fanatiskt roligt :mrgreen:

Det är sjukt vad fort det går och vart tog sommaren vägen, känns som att det var nyss vi slutade skolan och fick sommar lov. Ändå känns det som en väldigt bra sommar, jag har levt väldigt mycket, mellan allt galet jobbande förstås men jag antar att det är ett sätt att leva det med.

Jag har det bra jag, till skillnad från många andra. Jag vill inte dra ned mitt väldigt goda humör nu men jag känner att jag måste… lite. Fick för ett tag sedan veta att en gammal vän till mig varit med om något fruktansvärt, en sådan sak som man alltid är trasig av. Det är ingen som jag känner nu men det rörde mig oerhört i alla fall och jag har haft väldigt svårt att skaka av mig det. Jag har drömt väldigt mycket om denna människa och tänker på den varje dag pga denna/dessa händelser, känns som att jag skulle vilja sträcka ut handen och hjälpa… Det får en att inse hur okomplicerat man lever och ur glad man är för det man har.

Skoj känns det att börja igen, en känsla som jag ska försöka buteljera och behålla för de stunder längre in i terminen då jag inte orkar mer.

Massa skoj framför mig, tjejmilen nästa helg även om jag varit sjuk nu… morr morr, inte nöjd över det… så jag har inte kunnat träna de senaste dagarna pga andnöd… morr morr… hoppas att det släpper och att mammas gener gör sitt jobb så att jag blir frisk som en nötkärna och kan träna nästa vecka. Mer är det att se framemot som div kräft skivor/spelkvällar/tjejkvällar/sjöslag samt kanske en och annan Sundsvalls vistelse

Bäst att krypa till kojs nu eftersom jag ska jobba imorgon.

Sussa gott alla mina vänner

Inga kommentarer to “Livet rullar”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)