Hem » Mitt liv » Laddning inför tjejmilen… 6 dagar kvar

Laddning inför tjejmilen… 6 dagar kvar

24 augusti 2009

phu måste jag säga, var ute och sprang nyss och det gick verkligen bra! Något som känns väldigt skönt eftersom jag varit sjuk den senaste veckan och inte kunnat träna ett skit… morr morr :evil: , blev väldigt sur eftersom jag tänkt använda förra och denna vecka till att ladda ordentligt men det kunde jag ju se mig i stjärnorna efter. Så jag var lite orolig idag att jag skulle falla ned död men det gick som sagt toppen :razz:

Kändes verkligen som en boost då jag kände att jag hade kunna fortsätta springa mycket längre, men jag gjorde inte det eftersom jag varit dålig och ville smygstarta lite… härligt härligt iaf och milen kommer gå fin fint så länge jag inte springer för fort bara. Det är det som är min svaghet att jag vill springa lite för fort ibland och då tröttar jag ut mig. Så söndagens ledord kommer att vara:

Ta’t lugnt, lyssna på kroppen och njut av omgivningen :!:

2 kommentarer to “Laddning inför tjejmilen… 6 dagar kvar”

  1. Det låter ju finemang :smile: Jag sprang en runda igår kväll och sprang lite snabbare än vanligt pga massor av överskottsenergi, men jag kände ändå att jag skulle orka ännu mer i den takten så jag är också grymt laddad nu 😀 Vi kommer rocka på söndag 😉

  2. Du är så duktig :smile: Om det inte kommer upp något annat så tänke jag stå å hejja på er vid banan.

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)