Hem » Mitt liv » jäktigt jäktigt

jäktigt jäktigt

Har varit lite dålig på att uppdatera på senaste tiden vilket beror på att jag flängt över hela atlanten och sverige inom en vecka. Jag var ju i USA som alla vet, reste hem därifrån och var hur trött som helst när jag kom hem på torsdagen (23jul). På fredagen kom mor och far, då vi skulle susa ned till skåne för farbror Runes 60år kalas. Innan vi åkte ned lyckades vi, listiga som vi är, klämma in en superb supé på Le Rouge… mumms mumms

Runes baluns var fantastiskt trevlig med en hel hög kulturella och intressanta människor, vi slog oss i slang med några killar från karlstad som var väldigt trevliga. Det var en sån där kväll när allt stämde och det röda vinet gjorde oss väldigt sentimentala och öppen hjärtliga, spännande hur främmlingar kan öppna sig för varandra. Mycket trevlig tillställning i alla fall, kanske lite för mycket vin kände jag sådär dagen efter. Lite skraj var jag för bilresan hemåt, vet av erfarenhet att jag kan vara lite ostadig vad gäller bil/båt resor dagen efter ett partaj. Vi köpte en fantastisk tavla av Rune som ska hängas upp, var så roligt för både jag och Steffe gillade den starkt :smile:

Vi svängde förbi min morbror och deras stuga i Jönköping på hemvägen och blev bjudna på pannkakor, var typ hur gott som helst. Perfekt bakismat :grin: Ganska less på att åka bil kan jag säga, men vi kom fram i Stockholm och skulle egentligen ha stannat där men eftersom farmor blivit mycket sämre och ligger på sjukhus samt vår augsti är väldigt fokuserad på jobb så passade vi på att åka med hem till Sundsvall. Jippie, mera bilåkande, hela kroppen skrek i protest men jag är väldigt glad att jag åkte upp och träffade farmor.

Igår var jag på stan med kusin Hanna, hittade en assnygg kuvertväska på second hand och en (ve och fasa) höstjacka på veromoda,  och på kvällen badade vi i mitt nyfunna paradis. En badstrand ganska nära mitt föräldrarhem, hur mysigt som helst och vattnet var väldigt friskt. Jag älskar att bada i sjö, tycker mycket bättre om det än att bada i saltvatten. Håret blir så klistrigt och det svider i ögonen i havet, så jag är glad att jag hittat ett bra badställe nära mamma och pappas. Anledningen att jag aldrig varit där förut är att det egentligen är privat och det är de boende i området som ställt i ordning badplatsen med brygga, hopptorn mm. Detta gör kanske att man inte kan klampa in hur som helst och uttnyttja det som man kan med en kommunalbadplats. Härligt var det i alla fall, tyvärr är det inte så fint idag att ett dopp tarvas.

Jag förstår att många väntar ihärdigt på bilder från USA och det kommer, ska bara komma hem först och landa, kanske ta ett fotbad, har varit lite mycket rissande på sista tiden. Nu ska jag åka med mamma till återvinningen och lämna igen Ingela och Tommys skruttibangbangbil som vi lånat.

Ha en bra dag, kanske vi kan ta en fika till veckan när jag är hemma?

One Comments to “jäktigt jäktigt”

  1. Hehe, kom på nu att jag glömt svara på ditt sms :smile: Men som sagt, mamma å Anders e här till veckan så ja tänkte fika med dom hela dagarna 😉 Men nästa vecka så!

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)