Hem » Bästa tipsen » Härlig avkoppling för soliga dagar

Härlig avkoppling för soliga dagar

Bästa tipsen:

Glömde ju att infoga detta i bästa tipsen när jag skrev om det förra gången men jag tycker verkligen att det har sin plats bland mina bästa tips. Det jag syftar till är när syster var på besök och vi var till de fantastiska oaserna Rosendals Trädgård, perfekt för picknick och mys samt Fjäderholmarna där man för 100kr tur och retur får uppleva en bit av skärgården.

Det bästa med dessa är att de ligger så nära till. Rosendals Trädgård ligger ute på djurgården, var kanske lite dåligt skyltat där bussen stannade och därför lite knepigt att hitta till med en liten promenad, men sådant skulle man ju ha kunnat kolla upp innan :wink:. Fjäderholmarna ligger bara en halvtimmes båttur från Nybrokajen, toppen om man vill resa lite och mysa mycket. Ta med picnic dock, jag tyckte att det var lite dåligt med matalternativ om man inte ville gå på fin restaurang, fast de är kanske jag som är petig.

Jag kan verkligen rekommendera ett besök dit om man vill göra något annat än de vanliga shopping rundorna utan bara vill ta det lugnt, ligga på en filt och sova under äppelträden eller sola på en klippa och höra på vågskvalp.

Jag kommer defintivt åka dit igen och jag råder er att göra det också, gärna tillsammans med mig :mrgreen:

Inga kommentarer to “Härlig avkoppling för soliga dagar”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)