Hem » Gallerier, Mitt liv » Phu, det löser sig!

Phu, det löser sig!

Oh läste just det bästa någonsin på Fejan, hade fått svar från USA och Elizabeth skrev att hon ska fixa transferen åt mig!!!!! Helt sjukt skönt, det kommer alltså vara en bil som väntar på mig, hur bra som helst…wee min exvärdmamma is the best :grin: Nu kan jag slappna av på resan över och behöver inte oroa mig för att måsta gå mellan flygplatserna.

För övrigt så är det bara en vecka kvar! Samma tid nästa fredg så kommer jag sitta på planet :mrgreen: Ganska så najs! Längtar ihjäl mig.

För att då gå vidare till att avhandla lite andra saker i min vardag, idag åkte syrran hem. Vi hade tänkt åka ut på Fjäderholmarna igen ftersom det var sååååååå otroligt fantastiskt underbart därute igår. Jag jobbade ju mellan 7-12 igår så det var ganska så najs att åka ut och lägga sig i solen på en klippa. De hade jättemysiga handelsbodar också, i en av de köpte jag härligt te och i en annan köpte jag tre fantastiska tavlor av en konstnärinna vid namn Angelica Wiik. Hon ställde ut tavlor på Café Tinell’s, ett ställe som jag spenderat halva min ungdom på, jag gillade alltid hennes tavlor och ville gärna ha en och nu har jag tre till ett pangpris.

Fjäderholmarna var som sagt helt underbart, ett måste att besöka, jag kommer definitivt åka dit igen. Tyvärr blev detta igen inte idag eftersom det var mulet, regnade och åskdundrade, så vi bestämde oss för att strosa lite i Kista Galleria, luncha och sedan åka in till tåget med ett litet stopp för en dundersnygg jeanskjol som ropade på syrran :cool:

Det har verkligen varit ett härligt besök, vi har gjort saker som vi vanligen inte gör… superbra har det varit!

Efter att ha droppat syrran träffade jag mina darlings Sara och Jenny för en välbehövlig tjejfika, var så sjukt länge sedan vi sågs sist. Jag har alldeles för mycket att göra, fast det mesta är ju roligt. Ikväll till exempel blev det spontan grill-spel-umgåskväll hemma hos oss och på måndag kommer mina päron för att hälsar på. Mycket att göra med andra ord och så ska man klämma in allt jobbande i allt också, men jag klagar inte det är ju bara trevliga saker att se framemot i kalendern men ibland kan det kännas lite som att det är kört att bara hitta på något. Har snackat om att segla med några polare men det är för tjyvtjockt i kalendern för det, får bli nästa sommars projekt. Augusti är lite lugnare, mest jobb men några lediga strödagar så några fina dagar och picnickar på Fjäderholmarna eller Djurgården ska nog gå att ordna.

Ett litet smakrov på hur härligt vi hade det bland klipporna igår:

Syster yster i hennes nya super heta bikini

Syster i hennes nya super heta bikini

Soliga Jag

Soliga Jag

Min badkruka

Min badkruka

Mina nya fina tavlor

Mina nya fina tavlor

3 kommentarer to “Phu, det löser sig!”

  1. Fantastiskt! 😉

  2. Håller med Sara: fantastiskt 😉 Men picknickar på Djurgården och Fjäderholmarna måste ordnas!

  3. Och nej, jag är inte avundsjuk på Amerikat-resan 😉

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)