Hem » Gallerier, Mitt liv » Perfect Day

Perfect Day

Oh en sån underbar dag vi har haft!!!! Min syster är här på besök i några dagar för att njuta av solen och barnfria dagar. Vi hade först planerat att åka ut på Fjäderholmarna men efter att ha vaknat och sett det något mulna :mad: vädret så gjorde vi ett snabbt överslag och bestämde oss för att åka ut på Djurgården. Där styrde vi stegen mot Rosendals Trädgård, verkligen ett fantastiskt ställe fullt av prunkande blommor och gröna rum. Vi avnjöt en trevlig lunch och lade oss sedan under äppelträden :cool:

Efter vi var nöjda promenerade vi längs vattnet mot grönan via Biskopsudden och Waldemarsudde. Det var supermysigt att flanera där, vi lyckade träna syrran riktigt bra att gå lugnt och inte hasta fram i frökentakt. De enda obehagliga vi stötte på var en gubbe endast iklädd Y-front som stod stretchandes under ett träd och en vik av VÄLDIGT illaluktande stillastående vatten.

Det var väldigt varmt och började närma sig middag samt drog lite i Rosé nerven så vi parkerade oss i en soffa på Josefina, mycket trevlig restaurang med riktigt najs uteservering och god cesarsallad. Lite dyrt kanske, vår flaska rosé gick på 380 pix men GOTT var det!

Sen gick och gick och gick och gick och gick vi tills vi tillslut kom fram till Rådhusets tunnelbana helt bomslut, syrran var så trött att hennes arm strejkade och tappade väskan men vi kom ju fram och susade mot Kista för lite välförtjänt glass och en renande dusch.

Imorgon ska jag jobba tidigt som bara den och sedan ska vi båta ut till Fjäderholmarna och BADA! :mrgreen:

Under ett äppelträdMysSyster yster läserMin pluppMina tårMera lövVid vattnet

Inga kommentarer to “Perfect Day”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)